KAIROS Groepspraktijk 

Relaxatie-training in groep voor volwassenen

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat lichaamsgericht werken een positieve invloed heeft op je vaardigheden om met stressvolle situaties om te gaan. Meer zelfs, je lichaam op een bewuste en gecontroleerde manier tot rust brengen heeft een positief effect op je brein en je emotioneel welbevinden.

Tijdens deze relaxatietraining maak je kennis met verschillende soorten ontspanningsoefeningen: bodyscan, progressieve relaxatie van Jacobson, mindfulness oefeningen en stiltemeditatie. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van ontspannende muziek zodat je kan ervaren hoe dit voor jou voelt en welke oefeningen aansluiten bij jouw noden.

Bij elke sessie wordt extra informatie over de oefeningen gegeven: hoe werken ze en met welk doel. De bedoeling is steeds om de geest en het lichaam in een staat van rust en harmonie te brengen en te leren hoe gezond om te gaan met spanning.

Door het volgen van deze sessies vergroot je je capaciteit tot zelfzorg, zodat je zelf in staat bent te ontspannen wanneer nodig of beter gewapend bent tegen stressvolle situaties.

Wat heb je nodig? Matje, kussen en/of dekentje. Neem je eigen materiaal mee of maak gebruik van het materiaal van Yoga Zuid.

Opgelet : deze lessen gaan door op een andere locatie

Yoga Zuid Antwerpen

Mechelsesteenweg 161, 2018 Antwerpen

Data

23 & 30 januari

6, 13 & 20 februari

5, 12, 19 & 26 maart

2, 23 & 30 april

7, 14 en 28 mei

Prijs

40€ abonnementje voor 4 sessies

12€ per losse sessie

5€ éénmalige introductie

Tijdstip

groep 1 start 9u

groep 2 start 10u15

groep 3 start 11u30

een sessie duurt 50 minuten