Individuele Relaxatietraining

Meer en meer hebben we nood aan ontspanning, onthaasting en leven in het hier en nu. Stress, spanningen en presteren staan centraal in onze maatschappij.  Om aan deze eisen te voldoen teren we vaak op onze lichamelijke en emotionele reserves. Hierdoor ontstaan er verschillende klachten: piekeren, angsten, slaapproblemen, een gejaagd gevoel, hyperventilatie, burn-out, stress, ….


Relaxatietraining kan daarop een antwoord bieden.

Tijdens de training maak je kennis met verschillende soorten ontspannings- en ademoefeningen. Zodat je kan ervaren hoe dit voor jou voelt en welke oefeningen aansluiten bij jou noden. De bedoeling is steeds om geest en lichaam in een staat van rust en harmonie te brengen en te leren hoe gezond om te gaan met spanning.

Met andere woorden: je vergroot je capaciteit tot zelfzorg doordat je leert hoe lichamelijk en mentaal tot rust te komen. Je ervaart een verlichting van  stress en spanningen tijdens de sessie en je wordt aangespoord om te evolueren naar een meer permanente staat van rust en evenwicht. 

Voor wie ?

  • Voor iedereen die zichzelf op een bewuste en gecontroleerde manier tot rust wil brengen.
  • Voor iedereen die merkt dat hij of zij te veel piekert, zich regelmatig onrustig voelt en/of soms kampt met angstige en/of verdrietige gevoelens.
  • Iedereen die een burn-out heeft of wil voorkomen er één te krijgen.
  • Iedereen die meer ontspanningsmomentjes in zijn dagelijks leven wil inbouwen.


Wanneer ?   Op afspraak


Waar ?   Kairos groepspraktijk, Albert Claudestraat 12  2018 Antwerpen


Prijs   60€ / sessie van een uur0